Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Dutch Club

Dutch_Club_Sinterklaas


Vandaag kreeg ik een mailtje van de Dutch Club in Manila. Hoewel we daar lid van zijn gaan we eigenlijk nooit naar de evenementen, en de belangrijkste reden is dat die evenementen vrijwel altijd georganiseerd worden in de buurt van Makati. En om ons nou voor een vrijdagavondborrel urenlang in de avondspits van het centrum van Manila te storten is ons toch een beetje te gortig. Verder wordt er eigenlijk ook niet zoveel georganiseerd door de Dutch Club, maar omdat we nu eenmaal lid zijn krijgen we wel altijd de nieuwsbrieven en de uitnodigingen.

Vandaag was er dus een mailtje en wat denk je, er wordt een heus Sinterklaasfeest georganiseerd. Maar als je naar de uitnodiging kijkt dan zie je dat er het een en ander niet klopt. Allereerst vindt de viering plaats op 24 november in plaats van op 5 december. Ten tweede vindt het gebeuren plaats thuis bij de Belgische Ambassadeur, en ik wist niet eens dat de Belgen ook Sinterklaas vieren. En last but not least, ″Sinterklaas is coming to Manila″? Ja dag, helemaal uit Spanje zeker...

Vandaag is overigens ook de verjaardag van Riet en ik vind het eigenlijk helemaal niks dat ik daar niet bij ben. Dus van grote afstand van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!





Website van Willem en Riet