Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Vertrekdag

loekie_en_paula_0004a


Het zit er al weer op, onze drie weken in Nederland. Zoals gebruikelijk was vandaag hoofdzakelijk een dag van afscheid nemen maar er stond voor mij in de ochtend ook nog een bezoek aan de kaakchirurg op het programma. Ik heb de afgelopen anderhalve week flink last gehad van de ingreep en het eerste wat de kaakchirurg dan ook zei was, ″U heeft waarschijnlijk geen plezierige tijd gehad″. Gelukkig was hij heel tevreden want de wond schijnt goed aan het genezen te zijn.

Na de nodige bezoekjes om afscheid te nemen en visite die bij ons thuis afscheid kwam nemen werden we door Martin en Sandra om zes uur naar Schiphol gebracht. Onze beide ″Nederlandse″ katten kwamen geen afscheid nemen, die waren die drukte in huis waarschijnlijk allang al weer zat en zijn blij dat we weer ophoepelen…

Na een vlotte incheck gingen we naar de Business Lounge van KLM waar we hoorden dat er een korte vertraging was vanwege de late aankomst van het vliegtuig, maar gelukkig bleef het in eerste instantie beperkt tot twintig minuten. Op het moment dat ik dit schrijf is het bijna vertrektijd, dus als alles goed gaat komt het volgende bericht weer van de Filipijnen.



Website van Willem en Riet