Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

En weer thuis

taipei_0008a


Uiteindelijk vertrokken we ruim drie kwartier te laat voor de eerste etappe van onze vlucht naar Taoyuan, de luchthaven van Taipei op het eiland Taiwan. Dat eerste stuk is letterlijk omgevlogen. Na het aperitief en de maaltijd gingen de lichten uit en de luiken dicht voor de ″nacht″ en konden we gaan slapen. Na wat problemen met mijn stoel die in eerste instantie niet in de slaapstand wilde hebben zowel Riet als ikzelf vrijwel tot aan het ontbijt geslapen, alles bij elkaar bijna zeven uur!

img_0648

We landden twee uur later precies op tijd op de luchthaven van Taipei dus we hadden onderweg ook nog eens de vertraging ingelopen.

Na een korte stop van anderhalf uur in Taipei waarbij we zoals gebruikelijk het vliegtuig moesten verlaten vertrokken we voor het laatste stukje van anderhalf uur naar Manila. Ook daar kwamen we op precies de geplande aankomsttijd aan, en omdat onze chauffeur al klaar stond waren we even na zevenen in de avond weer thuis in Alabang.

Waar we het huis in onberispelijke staat aantroffen en Estela al op ons stond te wachten. De enige problemen waren een lege koelkast, geen internet en ook de kabeltv lag eruit...



Website van Willem en Riet