Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Tweede Kerstdag 2013

Rest_Sassenheim


Riet en ik hebben allebei deze keer veel meer en veel langer last van jetlag dan we de laatste jaren hebben gehad. Of het nu komt doordat de dagen zo kort zijn of doordat we niet zo heel erg actief zijn, we weten het niet. Wel is duidelijk dat we 's avonds al heel vroeg bekaf zijn en 's morgens nog steeds voor dag en dauw wakker worden. Het is nu al bijna een week en normaal gesproken zijn we dan allang weer aangepast aan het Nederlandse ritme, maar deze keer hebben we er dus gewoon meer moeite mee.

Voor het Kerstdiner van vandaag, ook al traditioneel zo langzamerhand met onze zoons en schoondochters, hadden we een keuze gemaakt die misschien niet meteen voor de hand ligt. We hadden namelijk gekozen voor een Italiaans restaurant in Sassenheim wat een op het oog aantrekkelijk Kerstmenu aanbood. We werden niet teleurgesteld, het eten was erg lekker en het ongehaaste tempo waarin het zes gangen menu werd geserveerd maakte dat het een hele gezellige tweede Kerstavond werd.

Alleen realiseer ik me nu dat ik blijkbaar nog steeds niet genoeg ben ingeburgerd op de Filippijnen, want als dat wel zo was geweest dan had ik vast en zeker een paar foto's gemaakt tijdens het diner...



Website van Willem en Riet