Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

In de lappenmand...

Ik had me van deze vakantie toch wat anders voorgesteld moet ik eerlijk zeggen. Uiteraard had ik wel verwacht dat ik wat last zou hebben van mijn kleine kaakoperatie, maar gezien de ervaringen van Riet waar jaren geleden twee verstandskiezen operatief waren verwijderd had ik verwacht dat ik met pijnstillers verder wel redelijk mobiel zou zijn.

Dat bleek vandaag bepaald niet het geval. Vannacht heb ik heel erg veel last gehad van pijn en heb dus een onrustige nacht gehad. Dat heb ik vandaag geweten, ik was de hele dag zo gammel als een deur en heb flink wat pijnstillers moeten slikken. Ik heb nu een wang als een aardappel en iedere aanraking daarvan doet ontzettend pijn, ik kon me zelfs amper scheren vanmorgen. Ook eten gaat heel moeilijk en veel heb ik dan ook niet binnengekregen.

Het resultaat was een dag die gedeeltelijk in bed en gedeeltelijk op de bank werd doorgebracht. En dat terwijl de Feestweek in Rijnsburg in volle gang is. Noodgedwongen heb ik dus het bezoek aan de feesttent vanavond, waar ik zo naar uit had gekeken, aan me voorbij moeten laten gaan...



Website van Willem en Riet