Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Sportievelingen...

Gold's Gym Logo2

Ik heb er nog niet al te veel over geschreven maar Riet is nog steeds aan het sporten. Begin januari is ze begonnen op dezelfde sportschool als ik en om zeker te stellen dat er een zekere verplichting aan vast zat heeft ze net als ik een personal trainer genomen. Het enige verschil is dat ik maar één keer gebruik maak van de diensten van mijn trainer, ondanks dat ik normaal gesproken drie keer per week ga, en dat Riet iedere les gebruik maakt van haar trainster. En jawel, ook Riet gaat trouw drie keer per week naar de sportschool!

Het verbaast haar zelf geloof ik nog het meest dat ze het volhoudt, want geloof maar niet dat zo’n persoonlijke trainer je er met een makkie af laat komen. Regelmatig zitten we allebei te steunen en te kreunen als we op dezelfde dag zijn geweest, zoals vanavond. We zijn op dit moment ook allebei een beetje met een inhaalslag bezig. Riet is door haar bezoek aan Nederland en het daaropvolgende bezoek van Nico en Anja ruim vijf weken uit de roulatie geweest, en ik heb een paar weken gesukkeld met mijn linkerarm waardoor ik ook niet veel aan sporten ben toegekomen.

Onze trainers Benjo en Lesley hebben aan dat alles geen boodschap. Die hebben alleen geconstateerd dat we een achterstand hebben opgelopen en ze hebben zich voorgenomen dat we die snel weer gaan inhalen, en dat betekent dus afzien. Het is heel goed voor je, zeggen ze...



Website van Willem en Riet