Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Hollandse pot

Krootjes_met_Spek

En weer is de rust weergekeerd. Alle bezoek is vertrokken, Estela is naar huis voor het weekend en ik had Lito vrij gegeven voor vandaag omdat ik toch niet van plan was om ergens anders naar toe de gaan dan naar de sportschool en naar het Alabang Town Center voor een bakkie koffie. En die twee kleine stukjes kan ik zelf wel rijden.

Behalve wat kleine klusjes zoals het betalen van een paar rekeningen en een paar kleine boodschappen heb ik vandaag weinig gedaan. Wel heb ik via Skype een lang gesprek gehad met Riet over onze plannen met de parketvloer in ons huis in Rijnsburg, die is nodig aan een opknapbeurt toe maar we zijn ook naar alternatieven aan het kijken. Ik denk trouwens dat we er wel uit zijn.

Dan was er ook nog het avondeten. Mijn gebruikelijke gang naar restaurant Outback ging vanavond niet door want daar was ik net gisteravond met Martin en Sandra geweest en twee avonden op rij vond ik wat teveel van het goede. Na wat alternatieven afgewogen te hebben bedacht ik dat ik alles in huis had voor een gewone Hollandse pot.

En dat werd het dus ook, lekker krootjes met geïmporteerde spekkies...


Website van Willem en Riet