Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Pico de Loro

IMG_3890a


Vanmorgen zijn we met drie bussen vertrokken vanaf ons kantoor naar Pico de Loro, een resort in de buurt van Batangas, waar we twee dagen aan teambuilding gaan doen. De partners mogen ook mee en dat betekent dat Riet lekker twee dagen kan gaan genieten van wat het resort allemaal te bieden heeft.

We kwamen vanmiddag om een uur of twee aan bij het splinternieuwe resort na een schitterende rit door de heuvels rond Batangas. Het resort is prachtig gelegen aan een baai tussen de heuvels. Niet dat ik daar lang van kon genieten want we waren tenslotte niet gekomen voor het mooie uitzicht maar voor de teambuilding, en ik kon dus gelijk aan de bak. Riet kon vanmiddag ook niet al te lang in het zonnetje zitten want het is inmiddels regenseizoen en aan het eind van de middag brak er een enorme onweersbui los.

De teambuilding was vandaag het gebruikelijke werk, een kennismakingsronde aan de hand van een spelletje, een paar toespraken van onze managers en een sessie over wat er allemaal verbeterd kan worden op diverse fronten. Allemaal dingen die ik al heel wat keren gezien heb, niks nieuws onder de zon dus. Gelukkig was er ook nog genoeg tijd om met collega’s bij te praten en wat nieuwe collega’s te ontmoeten.

Vanavond was er een diner wat bestond uit het gebruikelijke buffet, en zoals altijd kwam het beste gedeelte daarna. We verzamelden met een groepje op het terras om wat te drinken, en dat werd ook al zoals gewoonlijk veel later dan gepland. Tegen twaalven liepen we terug naar het hotel en zagen daar in de bar nog een hele groep zitten waarvan we dachten dat die allang naar hun bed waren vertrokken en dus schoven we daar maar weer even bij aan.

Morgenochtend is het al weer vroeg beginnen, en dat zal niet meevallen...



Website van Willem en Riet