Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Jaarlijkse reünie

img_0638a


Het was een bijzondere dag want vandaag was de jaarlijkse reünie met een paar ouwe Shell makkers. We kennen elkaar van onze gezamenlijke tijd bij Shell begin jaren ’90, toen we allemaal werkten in het toenmalige Shell kantoor op het Hofplein in Rotterdam.

In de loop van de jaren zijn we allemaal een andere kant op gegaan maar we hebben al die jaren contact gehouden en sinds een jaar of zeventien organiseren we ieder jaar een reünie. Op een enkel jaar na is het toe nu toe altijd nog gelukt om een gezamenlijk plekje in onze agenda’s te vinden, en de samenstelling van het gezelschap is na wat wisselingen in het begin nu al een paar jaar hetzelfde. In de beginjaren wijzigde ook de locatie nog wel eens maar de laatste jaren kiezen we steevast voor Rotterdam, simpelweg omdat dat de meest centraal gelegen locatie is.

Het verzamelpunt is al een paar jaar Café ″De Doelen″ en vandaar vinden we onze weg naar een tentje waar we wat gaan eten. Dit jaar werd het de ″Saté Bar″ en het werd zoals ieder jaar een ouderwets gezellige avond. Op de foto van links naar rechts Walter van Dijk, Joop Harting, Willem Muilenburg, Frans Burger en Karel Lamboo. En uiteraard werd de afspraak gemaakt om dit volgend jaar weer te doen.



Website van Willem en Riet