Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Robin en Chantal zijn er

In_de_Tuin_01a


Het was een vroegertje vanochtend want ik moest er al om kwart voor zes uit. Het vliegtuig van Robin en Chantal zou rond kwart voor zeven landen dus ik moest zorgen dat ik tegen die tijd op de luchthaven was. Ik verwachtte dat het druk zou zijn onderweg vanwege de ochtendspits, en ik moest ook Lito onderweg oppikken want die kan vanwege het openbaar vervoer niet eerder bij ons zijn dan half zeven en dat was te laat.

Het kwam allemaal goed, we waren rond tien over half zeven op de luchthaven en de borden gaven aan dat het vliegtuig net was geland. Ik moest overigens nog dik drie kwartier wachten voordat Robin en Chantal naar buiten kwamen maar dankzij het uitblijven van de verwachte drukte zaten we toch om acht uur alle vier al aan de koffie in de tuin.

Onze bezoekers waren afgelopen vrijdag al uit Nederland vertrokken maar hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog een paar dagen rond te kijken in Dubai. Aangezien ze met Emirates vlogen moest daar toch worden overgestapt dus dat bood mooi de gelegenheid om daar een paar dagen te blijven. En vandaag zijn ze dus aangekomen in Manila voor een verblijf van twee en een halve week.

Vanwege de jetlag hebben ze vandaag nog niet zoveel gedaan maar vanavond hebben we het eerste verplichte nummer voor Robin al gehad, de spare ribs bij Outback...



Website van Willem en Riet