Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Gasten uit Oz

Riet_Heinrich_Gillian_at_Barcino-2014-09-22 - Small

We hebben twee gasten uit Australië die een paar dagen bij ons logeren. Gillian en Heinrich zijn vanmiddag aangekomen uit Singapore waar ze zijn geweest voor de Formule 1. Ze blijven tot woensdag bij ons, dan vertrekken ze naar Boracay voor een paar dagen en komen aanstaande maandag nog terug voordat ze de dag daarna weer terugreizen naar “Oz”.

 
Gillian is de dochter van onze vrienden Pat en Howard die drie maanden geleden onverwachts terugkeerden naar Australië. Het probleem was dat Gillian en Heinrich hun hele vakantie al hadden geboekt en daarin zat een bezoek aan Pat en Howard hier in Manila wat in het water dreigde te vallen. Wij hebben daarom aangeboden om Gillian en Heinrich bij ons te laten logeren en zo is het probleem mooi opgelost.
 
Vanavond hebben we het gebruikelijk rondje met onze gasten gemaakt door het Alabang Town Center waar we ook even wat hebben gegeten bij Barcino, het Spaanse tapas restaurant. Niet toevallig ook het favoriete restaurant van Pat en Howard, en Riet stuurde dan ook terwijl we nog zaten te eten al even een Whatsapp-je met foto naar Pat.
 
Jammer natuurlijk voor Gillian dat ze nu niet bij haar ouders kan logeren in Manila maar wel gezellig voor ons, weer een paar dagen visite over de vloer!


Website van Willem en Riet