Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Boek over Sakhalin

Vaders_Graf


Was het gisteren een dag met een strakblauwe hemel, vandaag was de lucht weer loodgrijs gevuld met wolken waaruit met name vanmorgen gestaag regen viel. En koud was het ook want de wind maakte het er niet bepaald aangenamer op. Ondanks het herfstachtige weer ben ik vanmiddag naar de begraafplaats "Duinrust" geweest om daar het graf van mijn vader te bezoeken.

Verder zijn vandaag de laatste boodschappen gedaan, we hebben nu vrijwel alles van ons boodschappenlijstje klaar liggen om mee te nemen. We moeten wel de koffers nog pakken maar we hebben allang gezien dat we alles wat mee moet makkelijk mee kunnen nemen. Tenslotte zijn er nauwelijks kleren meegekomen en gaat er ook nauwelijks kleding mee terug.

Bestanden_optie_op_Scherm

Tenslotte heb ik vandaag een nieuwtje op mijn website geplaatst.

In de periode dat we op Sakhalin verbleven ben ik begonnen met het bijhouden van een website waarop ik vrijwel iedere dag een berichtje heb geplaatst om vrienden en familie op de hoogte te houden van ons wel en wee daar.

Al die dagelijkse blogs heb ik gebundeld in een boek met de titel "Min Vijfendertig", en dat boek kun je nu vinden op deze website.


Klik op de optie "Bestanden" rechts bovenaan deze pagina, dan kom je op een pagina waar je de link vindt naar het boek. Je kunt het boek openen door op de link te klikken, maar je kunt het boek ook downloaden via de rechtermuisknop en dan te klikken op de optie "Download Linked File". Veel plezier met het lezen!



Website van Willem en Riet