Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Buien...

Boracay_0145a

Het zag er in eerste instantie niet naar uit maar op onze laatste volle dag op Boracay vielen in de middag en avond een paar fikse buien. De ochtend was zonnig maar we zagen rond het middaguur een paar donkere wolken opdoemen en al gauw vielen de eerste spetters.

Het was overigens niet echt een ramp want we hadden voor de middag toch bezoeken aan de Spa van het hotel gepland. Robin en Chantal hebben twee uur lang hete stenen tegen hun vel laten drukken en Riet en ik hadden gekozen voor de drie uur lange “Terra for Two”, de specialiteit van de Spa. Dan wordt eerst je vel eraf gescrubd met zeezout, daarna volgt een uitgebreide massage en als toetje is er dan nog een voetmassage.

‘s Avonds zouden we weer naar Station 2 wandelen maar dat viel letterlijk in het water. Net toen we zouden vertrekken barstte er weer een stortbui los en we besloten dus maar de avond op het terras van het hotel door te brengen. Het hotel heeft weliswaar een busje heen en weer rijden naar Station 2 maar in de regen is er daar op de terrasjes ook niet veel aan en we hadden zo’n vermoeden dat het overal binnen daarom wel extra druk zou zijn.

Een beetje jammer wel, want we zijn ook al weer begonnen met pakken. Morgenmiddag vliegen we al weer terug naar Manila, maar eerst nog een ochtendje strand...



Website van Willem en Riet