Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Uitwaaien

Katwijkse_Strand-20150102-001


De eerste "normale" dag van het jaar was een dag met een stralend blauwe lucht maar helaas ook met een geniepige en harde koude wind die je tot op je botten verkleumde. Desondanks besloot ik vanmiddag een korte strandwandeling te maken, hoofdzakelijk om een paar foto's te maken van het drastisch veranderde Katwijkse strand.

Die verandering bestaat uit het aanleggen van een enorme ondergrondse parkeergarage aan de zeekant van de Boulevard waarvoor het eigenlijke strand een heel stuk is opgeschoven. Dat levert de rare gewaarwording op dat het strand ineens een heel stuk verder van de Boulevard af ligt. Mooi is het wel geworden, dat is inmiddels al wel duidelijk ondanks dat de werkzaamheden nog niet helemaal klaar zijn.

Het was op het strand jammer genoeg erg koud, en hoewel er best veel wandelaars waren besloot ik het na een kwartiertje toch maar voor gezien te houden. Ik heb nog wel een paar foto's kunnen maken, onder andere van een paar parasurfers wat dankzij de harde wind en de ruige zee een spectaculair gezicht opleverde.



Website van Willem en Riet