Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Eerste etappe naar Dubai

A380_001a


De tijd vliegt als het gezellig is, en als je dan ook nog een druk bezig bent is anderhalve week zo om. Het is vandaag dus alweer vertrekdag.

Vanmorgen werd de laatste hand gelegd aan het inpakken van mijn twee koffers, en ik hoefde daarbij niet op een kilootje te kijken want ik mag van Emirates veertig kilo meenemen. Ik kwam niet verder dan dertig kilo bij elkaar maar dat kwam uitsluitend doordat de koffers propvol zaten, er kon simpelweg niks meer bij. De rest zal Riet mee moeten nemen aanstaande maandag, maar veel zal dat niet meer zijn.

Om twaalf uur werd ik door Riet afgezet op Schiphol waar ik ruim op tijd was voor mijn vlucht want die zou pas om tien over half drie vertrekken. Maar vanwege het enorme aantal passagiers dat een A380 kan verstouwen zou het boarden al om twintig over een beginnen en ik ben nou eenmaal graag op tijd. Alles ging vlot, alleen met het vertrek wilde het niet vlotten. Het ziet er nu naar uit dat we ons vertrekschema niet gaan halen en dat zal dan wel betekenen dat we wat later in Dubai aankomen. En dat hoeft geen probleem te zijn want er zit volgens het schema vier uur tussen aankomst en vertrek daar.



Website van Willem en Riet