Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

ALIG bijeenkomst

Riet is de afgelopen dagen druk bezig geweest met de berichtgeving van het reisje naar Leyte. Ze heeft een verslag geschreven wat ik al heb gepubliceerd op onze website en het is ook de bedoeling dat dat verslag naar onder andere de Gereformeerde Kerk in Rijnsburg en "De Rijnsburger" wordt gestuurd. Op die manier hoopt ze dat de mensen in Nederland die geld hebben geschonken kunnen zien hoe hun geld is besteed.

Daarnaast was het natuurlijk ook zaak om de vrouwen van ALIG zelf ook op de hoogte te brengen want die willen natuurlijk ook graag weten hoe de donaties door hun eigen commissie zijn besteed. Voor dat laatste had Riet vandaag een bijeenkomst georganiseerd in ons huis. Voor deze gelegenheid hadden zij en haar reisgenoten een aantal presentaties gemaakt die via onze tv vertoond konden worden.

En de bijeenkomst werd een groot succes mag je wel stellen want er waren zo'n vijfendertig bezoekers op af gekomen. Gezellig werd het ook want de eersten waren er om half elf en de laatste gingen vanmiddag om half vijf pas weg. Over het geheel genomen een geslaagde dag dus.

In de tussentijd werd ook nog eens ons rioleringsprobleem opgelost door de loodgieters die de boel weer ontstopt kregen. Alhoewel, "loodgieters", dat vragen we ons wel af want volgens Riet staat er op de rekening een schildersbedrijf vermeld...

Het enige wat eigenlijk was misgegaan was dat na afloop bleek dat er helemaal niemand (en dat is buitengewoon bijzonder!) foto's had gemaakt tijdens de ALIG bijeenkomst, en vandaar dus vandaag helaas geen foto.


Website van Willem en Riet