Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Visite onderweg

Schermafbeelding 2012-04-22 om 15.18.48

De dag begon al weer met een spatje regen, maar het was letterlijk maar een spatje. Desondanks bleef het de hele dag redelijk bewolkt al was er wel een waterig zonnetje te zien in de middag. En dat nu we visite krijgen en nadat we wekenlang niks anders gehad hebben dan zon. Nou ja, we zien morgen wel hoe het is, want morgen komen Robin en Chantal aan in Manila.

Ze zijn vandaag vertrokken rond half drie en de vlucht duurt twaalf en een half uur. Vanwege de zeven uur tijdsverschil komen ze morgenochtend als alles goed gaat tegen tienen aan op Ninoy Aquino International Airport. Voor hun gevoel is het dan pas drie uur ‘s nachts dus ze zullen morgen wel aardig gammel zijn. Ik heb een vrije dag genomen om ze van het vliegveld te kunnen halen maar verder hebben we voor morgen in ieder geval helemaal niks gepland, we zien wel wat ze zelf vinden.

We hebben de afgelopen dagen wel nog wat inkopen gedaan. De kolenbak van de barbecue is gevuld (negen zakjes en nog maar tot de helft), evenals de koelkast, dus ze kunnen komen. Wij zijn er klaar voor.

(Op het plaatje kun je zien waar het vliegtuig was om kwart over zeven op donderdagochtend, Filippijnse tijd).



Website van Willem en Riet