Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Nog steeds spannend

Nog maar een dag te gaan voordat ik eventueel vertrek naar Nederland. En ik zeg expres „eventueel” want hoewel alles in principe rond is kan het nog steeds misgaan aangezien ik nog steeds mijn paspoort niet terug heb.

Vanmorgen heb ik contact opgenomen met Crown, het bedrijf wat het verlengen van mijn visum aan het regelen is. Zij hebben contact met de Immigratiedienst en moeten er voor gaan zorgen dat ik mijn paspoort op tijd terug heb. Het nieuws wat ik kreeg was op zich gunstig: vanmiddag tussen vier en vijf zouden mijn paspoort en mijn ACR kaart worden vrijgegeven en morgenochtend tussen negen en tien zouden ze die dan op kantoor komen bezorgen.

Praktisch gezien betekent het dus dat ik nog steeds niks zeker weet want wat ze hier zeggen dat ze gaan doen en wat ze daadwerkelijk doen zijn helaas maar al te vaak twee heel verschillende dingen. Desalniettemin heb ik alvast maar een begin gemaakt met het pakken van mijn koffer, want ik heb er een hekel aan om dat op het laatste moment te laten aankomen. Of dat nut heeft gehad kan ik pas morgen melden…



Website van Willem en Riet