Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Terug in KL!

KualaLumpur_0009a

Het was een vroegertje vanochtend. Om half vier stonden we op, want de auto om ons naar het vliegveld te brengen zou om kwart over vier voor de deur staan. En maar goed dat we op tijd waren opgestaan want de auto stond om vijf voor vier al voor de deur. Jammer alleen dat de collega die we daarna moesten ophalen daar niet op gerekend had en moesten we daar een half uur voor de deur wachten tot ze klaar was. De reis zelf verliep verder voorspoedig en zonder enige vertraging, dus we arriveerden nog voor het middaguur bij het Hilton Hotel in Kuala Lumpur.

Na onze koffer te hebben gedropt in onze hotelkamer gingen we de stad in, en het voelde als thuis komen. We misten allebei Kuala Lumpur heel erg maar we hadden eigenlijk nu pas door hoe erg. We hebben tenslotte een fantastische tijd gehad in deze geweldige stad, en alles was natuurlijk nog steeds vertrouwd want per slot zijn we net pas vier maanden weg.

Uiteraard gingen we eerst naar het KLCC, we hebben wat gegeten bij de Dôme (die hebben we in Manila helaas niet) en daarna wandelden we nog wat rond voordat we naar het hotel terug gingen. ’s Avonds gingen we naar het Hardrock Café, een van onze vaste stekken toen we nog in KL woonden. Ze herkenden ons meteen al bij de deur: “Long time no see!”...



Website van Willem en Riet