Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Desert sample

ATC_op_Zaterdagochtend_20150418


En alweer was het een prachtige dag vandaag, en als ik zeg warm dan zou ik eigenlijk moeten zeggen heet want dat was het. Maar ook vandaag stond er toch weer een stevig windje wat maakte dat het aangenaam aanvoelde.

Dat het heet was bleek wel tijdens mijn gebruikelijke zaterdagochtend-bezoek aan het Alabang Town Center. Op verscheidene plekken zijn daar open pleintjes waar de zon op blakerde en waar geen zuchtje wind stond. Ik loop dan altijd heerlijk door het zonnetje maar dat zul je de Filipino's niet zien doen, die lopen altijd en overal zoveel mogelijk in de schaduw zoals je op de foto kunt zien.

Tot mijn grote genoegen zag ik in de plaatselijke video-winkel dat eindelijk seizoen vier van ":Game of Thrones" hier uit is DVD en die heb ik meteen aangeschaft. Vanmiddag heb ik de eerste twee afleveringen gezien want het was toch te warm om in de tuin te liggen.

Vanavond bij restaurant Outback was de grote vraag zoals iedere week, "Nemen we nog een toetje of niet?". We waren vandaag lekker lang blijven hangen omdat het bier heel best smaakte en we lekker zaten te kletsen dus op een gegeven moment was ons eten al zover gezakt dat er wel een toetje bij kon.

We kozen voor de "Desert Sample", dat zijn twee kleinere versies van toetjes die normaal in een veel groter formaat komen. Om te proberen zeggen ze dan. Nou, wij hadden daar weinig tijd voor nodig...

Toetje_Outback



Website van Willem en Riet