Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Zere arm

Het is een beetje een ongelukkige week geweest met al dat gedoe van ga ik nou naar Nederland of niet, met aan het eind van de week als resultaat dat ik het nog steeds niet weet.

Daar kwam vandaag ook nog eens fysiek ongemak bij. Vanmorgen was ik gewoontegetrouw om een uur of negen naar de Fitness gegaan voor mijn zaterdagochtend workout, en dat ging eigenlijk best lekker totdat ik keihard mijn knie stootte tegen een apparaat. Een kwestie van niet goed uitkijken inderdaad; ik passeerde iemand anders tussen twee apparaten, gaf ruimte en raakte daarbij een puntig uitsteeksel. Het apparaat gaf helemaal niets mee en het resultaat was dus meteen een prachtige blauwe plek op mijn knie. Niet ernstig maar wel effe behoorlijk pijnlijk.

Maar goed, ik kon verder en maakte mijn workout af. Weer buiten liep ik naar mijn auto die voor de verandering eens vlak voor de deur geparkeerd stond. Ik moest zelf rijden want hoewel de zaterdag eigenlijk ook een gewone werkdag voor hem is had ik Lito de dag vrijaf gegeven. Ik was een beetje afgeleid door een nieuw geopende zaak aan de overkant van de straat, lette dus niet goed op en jawel, ik struikelde over een ongelijke stoep. Ik ving mijn val op met mijn linkerarm en het leek dus goed af te lopen, behalve dan dat mijn arm behoorlijk zeer deed. Ik kon alles nog bewegen dus er was niks gebroken maar blijkbaar hadden mijn spieren een flinke klap gekregen en dat was knap pijnlijk.

Gedurende de rest van de dag had ik in mijn linkerarm van de elleboog tot de pols flinke pijnscheuten bij bepaalde bewegingen en ik kan nog steeds geen kracht zetten zonder dat het zeer doet. Erg vervelend allemaal en dus nog een reden erbij om sacherijnig te zijn…



Website van Willem en Riet