Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Operatie "Red de Kat" succesvol!

Kat_in_de_Muur_02a


Mijn verhaal van gisteren was nog niet af want toen ik gistermiddag moest vertrekken uit Subic was de kat nog niet tevoorschijn gekomen. In de muur zat weliswaar een gat wat groot genoeg was voor het beestje om naar buiten te komen maar dat had ze tot op het moment van mijn vertrek nog niet gedaan. Uiteraard was ik nieuwsgierig hoe het was afgelopen en vanmorgen kreeg ik dat te horen.

De kat was de hele middag achter de muur blijven zitten maar kwam tegen vijf uur eindelijk tevoorschijn. Dat wekte de nodige hilariteit op want ze hield zich tenminste aan de kantooruren werd er gegniffeld. Het bleek echter toch een katje wat letterlijk niet zonder handschoenen aangepakt kon worden, en dat gebeurde dan ook. Het beestje had waarschijnlijk de hele nacht al opgesloten gezeten en was natuurlijk doodsbang, en daarbij was het vrijwel zeker ook nog een wild katje en dus eentje die nogal rap is met het uitslaan van de nagels.

Hoe dan ook, het beestje is gered, alleen heb ik geen idee wat er verder mee gebeurd is. Hopelijk buiten het terrein weer losgelaten en niet om de hoek van het kantoor de nek omgedraaid...



Website van Willem en Riet