Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Prachtig lang weekend

ATC_02


Hoewel het er inmiddels al weer op zit hebben we hier een prachtig lang weekend achter de rug. We zitten in het staartje van het regenseizoen maar het is al te merken dat het er bijna op zit. De kans op regen en een verdwaalde tyfoon is nog steeds aanwezig maar de zon is de laatste weken weer nadrukkelijk aanwezig.

De afgelopen paar dagen was met name in de ochtend de lucht strak blauw en het was heet. Te heet om er op uit te gaan met de auto vond ik en behalve de noodzakelijke boodschappen heb ik dan ook weinig meer gedaan dan in de tuin gelegen met een boek en een fles koud water. Toch werd het iedere dag in de loop van de middag meer bewolkt en kwam er meer wind. Niet dat dat erg was, want het friste tenminste een beetje op voor zover er daar hier al sprake van is.

Veel boodschappen had ik niet echt nodig nu Riet nog steeds in Nederland zit, maar morgen zitten haar eerste twee weken er al weer op en aanstaande donderdagavond vertrekt ze al weer vanaf Schiphol voor de thuisreis. Gelukkig maar want de weekeinden zijn ongezellig in je eentje...



Website van Willem en Riet