Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

De Kerst komt eraan!

Kerstartikelen_True_Value


Misschien dat de titel van deze blog verbazing wekt in Nederland gezien het feit dat het nog dik drie maanden duurt voordat het zover is, maar hier zijn de voorbereidingen voor Kerst inmiddels al begonnen.

Twee weken geleden begon mijn manager er al over tijdens onze wekelijkse afdelingsvergadering, hij wilde de aandacht alvast vestigen op het feit dat het nog maar iets meer dan honderd dagen was tot de Kerst. Vlak voor Kerst is er het jaarlijkse feest van de afdeling maar als je daarvoor iets wilt reserveren dan moet je dat nu zo ongeveer al gaan doen want anders ben je stomweg te laat en is er geen restaurant meer te vinden wat nog plaats heeft. Er is dus inmiddels rap een comité opgericht wat het feest moet gaan organiseren (geen verkleedpartijen zei de baas er nog nadrukkelijk bij).

Vanmorgen was ik in het ATC om een paar boodschappen te doen en ik zag tot mijn verbazing dat in de doe-het-zelf zaken de kunstkerstbomen en de kerstverlichting al uitgestald staan. De kerstliedjes schalden ook al uit de luidsprekers, en ik ben bang dat het niet echt lang meer gaat duren voordat dat in iedere winkel het geval is. Drie maanden lang kerstliedjes, overal en de hele dag. Ik kan me er nu al op verheugen…

Overigens heeft Riet deze week weer niet stil gezeten en ze heeft weer de nodige foto’s gemaakt die ik op de foto pagina heb geplaatst.



Website van Willem en Riet