Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Inkopen

IMG_0288a

Nu Riet een besluit heeft genomen over onze huishoudelijke hulp, de “maid”, moesten we als een speer een aantal inkopen gaan doen. We hadden al het een en ander gekocht maar een bed zonder lakens is niet erg comfortabel en we moesten ook nog gaan kijken voor wat ander meubilair voor de maid zoals een tafel en een stoel. Als dat er eerst maar is dan komt de rest vanzelf wel dachten we.

Het beddengoed was geen probleem, dat vonden we al snel, maar een niet al te grote tafel en een stoel bleek een ander verhaal. Ja. camping-achtige spullen waren er zat maar een fatsoenlijke tafel en stoel bleek niet zo eenvoudig. Uiteindelijk vonden we wel wat, maar helaas, het stel in de showroom bleek het laatste en dat was beschadigd. Aanstaande vrijdag is er nieuwe voorraad, en daar hopen we dan maar op.

Verder hadden we vandaag onze eerste visite, we zijn uit eten geweest met onze Quiz Night teamgenoten en daarna hebben we bij ons thuis nog een afzakkertje gehaald. En dat klinkt toch wel aardig, “bij ons thuis”...



Website van Willem en Riet