Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Lunch van "Outpost"

Foto0007a

Riet had vandaag weer een uitje want er werd een lunch georganiseerd door Outpost, de vereniging van Shell voor buitenlandse werknemers waar je als Expat automatisch lid van bent in het land waar je wordt gestationeerd. En de locatie was niet mis, want het gebeuren vond plaats in de Palms Country Club.

Samen met haar vriendin Christine en buurvrouw Nicky ging Riet er vanmorgen naar toe, en blijkbaar was het erg gezellig want ze was om over vieren pas thuis. Baste, dezelfde grote baas als waar ik gisteren de jarigen lunch mee had gevierd, was ook hier aanwezig om een praatje te houden en ook weer net als gisteren waren er wat kleine activiteiten georganiseerd om iedereen bezig te houden. Riet mocht een koekje versieren met icing en de figuren moesten wat over haar karakter vertellen.

Maar afgezien van dat soort dingen was het blijkbaar erg gezellig. En vanwege haar late thuiskomst moesten we vanavond verplicht uit eten want ze had nu geen tijd gehad om boodschappen te doen. Erg vervelend want nu moesten we weer naar dat vervelende Outback restaurant waar ze van die vieze spareribs hebben.

We zitten bij Outback trouwens amper of er wordt al meteen gevraagd of de drankjes weer een San Mig Light en een White Wine moeten zijn. En toen Riet haar gebruikelijke “Beef Tips with Mushrooms” bestelde zei de serveerster al voordat ze het zelf kon zeggen, “Met patat in plaats van rijst”. Je zou bijna gaan denken dat we er wel vaker komen...



Website van Willem en Riet