Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Eerste bezoek aan Sarawak Shell

Sarawak_Shell_Miri


Mijn eerste bezoek aan het kantoor van Sarawak Shell in Miri vandaag, en hoe dat eruit ziet kun je op de foto zien. En dat betekende ook dat ik weer eens heb kennis gemaakt met een aantal mensen die ik al heel lang ken via email en de telefoon maar die ik nog nooit eerder in levende lijve heb ontmoet, zoals bijvoorbeeld Fathin die nota bene al twee en en half jaar voor mij werkt.
 
Het is overigens niet mijn eerste bezoek aan Miri, want ik ben er al drie keer eerder geweest maar zonder ooit het Shell kantoor te bezoeken. Dat zit zo: ongeveer vier jaar geleden had ik een klus te doen voor Brunei Shell, in het naburige Brunei dus, waarvan het kantoor in het plaatsje Kuala Belait ligt op een uur rijden van Miri. Kuala Belait is een heel klein plaatsje waar heel weinig te beleven valt en bovendien is de kans op een biertje in heel Brunei ongeveer nul. We lieten ons in de weekends daarom de grens over rijden naar Miri en verbleven dan in hetzelfde hotel als waar ik nu zit, het Marriott Resort. Dat is een vijf sterren resort met de voor Europese begrippen belachelijk lage prijs van slechts 60 euro per nacht inclusief ontbijt, en een echte aanrader voor als jullie nog een vakantie tip willen voor Sarawak.
 
Miri en het hotel zijn dus niet onbekend, en ik herinnerde me met name het heerlijke eten. Gisteravond zat ik aan de Nasi Goreng en vanavond aan de saté. En het resort heeft ook nog eens een geweldige Spa en uiteraard heb ik daar ook al gebruik van gemaakt...
 



Website van Willem en Riet