Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Televisietafel

212MolaveDrive_0092a

Weer een dag waarop Riet thuis moest blijven de hele dag omdat er het een en ander geleverd zou gaan worden en omdat de reparateurs van het gasfornuis langs zouden komen. Die laatsten zouden gisteren al langs komen maar zijn niet op komen dagen, omdat ze pech met de auto hadden hoorden we vanmorgen.

Om te beginnen kreeg ik al vroeg een telefoontje van de zaak waar we ons tuin ameublement hadden gekocht, in feite een verlaat verjaardagscadeau voor Riet. Ze zouden eerst afgelopen maandag bezorgen, dat werd verschoven naar vandaag en nu belden ze op om te zeggen dat vandaag ook niet kon. De nummerplaat van de vrachtwagen eindigt namelijk op een 5 of een 6, dat werd me niet helemaal duidelijk, maar die mocht vandaag in ieder geval niet rijden (voor uitleg zie de blog van woensdag 2 november). Het wordt dus morgen.

De reparateurs kwamen deze keer wel maar het probleem met het fornuis is nog steeds niet opgelost. Het blijkt namelijk toch niet aan het gasfornuis te liggen maar aan de verdeler op de gasfles. En daarvoor moet er weer iemand anders op komen draven want die gasflessen worden weer door een ander bedrijf geleverd. Er kan dus nog steeds niet gekookt worden.

En dan onze nieuwe televisietafel, die zou vandaag geleverd worden en dat gebeurde gelukkig ook. Alleen wat niet gebeurde was dat ze hem ook voor ons in elkaar zetten. Thuisgekomen had ik dus gelijk een klusje, maar het resultaat mag er uiteindelijk wel zijn dacht ik.

Tenslotte de Quiz Night, het wordt eentonig maar we zijn voor de derde keer op rij tweede geworden...



Website van Willem en Riet