Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Regenachtige zondag

Riet_in_het-Zwembad_2013_09_08_0004


Onderweg naar restaurant “Appenzeller” hadden we de paraplu nodig want het regende nog steeds licht. Dat is dit jaar nog niet zo heel veel gebeurd, zeker niet in vergelijking met vorig jaar toen we zelfs een aantal keren bijna van de weg zijn gespoeld toen er stortbuien losbarstten terwijl we al onderweg waren. Dit jaar hebben we al wel een aantal keren paraplu’s meegenomen maar we hebben ze eigenlijk pas twee of drie keer nodig gehad. Dat zou dus moeten betekenen dat we dit jaar minder regen hebben dan vorig jaar, en dat zou best eens kunnen.

Vandaag is de dag wel grotendeels verregend. Net na het middaguur begon het te stortregenen en dat bleef het de hele middag doen. Aan het eind van de middag werd het wat minder maar het bleef toch nog een tijdje doordruppelen. Halverwege de avond werd het pas weer droog, en dus teruglopend vanaf het restaurant konden de paraplu’s al weer dicht blijven.

En dat terwijl de dag zo veelbelovend was begonnen  met een prachtige ochtend. Het tafereel op de foto van vandaag trof ik vanmorgen aan toen ik terug kwam van mijn bakkie koffie bij de Coffee Bean in het Alabang Town Center...



Website van Willem en Riet