Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Robin jarig

RobinJarig_0003a

Robin vierde vandaag zijn 26e verjaardag. Waar blijft de tijd vroegen Riet en ik ons eens te meer af. Gisteren had hij zelf al een cadeautje uitgezocht en dat werd een Ray Ban zonnebril. Het had wel wat voeten in aarde allemaal want er was zoals gewoonlijk weer teveel keus en toch nog te weinig, maar hij heeft een mooie gevonden.

Vandaag gingen Robin en Chantal met hun privé chauffeur de stad in op zoek naar het oude Spaanse centrum en naar het Rizal park waar ook een Japanse en een Orchideeën tuin zouden moeten zijn. Het Spaanse centrum viel enigszins tegen maar dat kwam volgens Chantal hoofdzakelijk door het ontbreken van een gids die de mooie plekken kon laten zien. Pech was er bij de Japanse tuin die dicht was en ook de Orchideeën tuin bleek gesloten omdat de orchideeën waren uitgebloeid. Gelukkig bleek het Rizal park wel de moeite waard.

Vanavond vierden we Robin’s verjaardag met de in gebruik name van onze nieuwe barbecue. Gisteravond hadden we op goed geluk maar wat vlees ingeslagen en met name de hamburgers en de spare ribs bleken een succes. De speklappen waren volgens Riet niet goed want die waren niet knapperig genoeg (en dat kon ook niet want ze waren te dik volgens Robin). Ze heeft meteen een oproep voor Bas Bekooij op Facebook gezet om voortaan barbecue vlees in Manila te komen bezorgen...



Website van Willem en Riet