Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Ons bezoek is er bijna...

DCP_naast_SWP_150215

Een beetje een merkwaardige dag vandaag en dat komt natuurlijk door die onverwachte vrije dag van gisteren. Na een dag die aanvoelt als zaterdag opeens weer een werkdag voordat het echt zaterdag is geeft een beetje een onbestemd gevoel maar het kan ook zijn dat het kwam vanwege het feit dat onze familie die ons de komende weken komt bezoeken vanmiddag rond kwart voor drie Nederlandse tijd zijn vertrokken.

Ans, Joelle, Martin en Sandra zijn dus onderweg en komen rond middernacht op de luchthaven van Dubai aan. Dat is lokale tijd dus voor Nederlandse tijd moet je daar drie uur vanaf trekken. Het feit dat ze nu bijna hier zijn heeft er vandaag wat ons betreft voor gezorgd dat het leek of deze dag niet opschoot, want de tijd kan voor ons op dit moment niet snel genoeg gaan.

Wat het werk betreft was het vandaag een erg rustige dag op kantoor want heel veel mensen hadden de gelegenheid gebruikt om ook vandaag vrij te nemen zodat ze een lekker lang weekend hebben. Omdat overal in Zuid-Oost Azië Chinees Nieuwjaar wordt gevierd was vandaag zelfs in veel omringende landen een extra vrije dag en dat betekent automatisch een rustige werkdag.

Toch is de foto van vandaag een foto van het werk want de eerst foto's zijn vrijgegeven na de installatie van ons platform voor de kust van Palawan. Je ziet links in het geel en rood het nieuwe platform, in het midden het platform wat er al stond en rechts in het rood en lichtblauw het tijdelijke hotelplatform waarop het personeel is gehuisvest wat het geheel operationeel moet gaan maken.

Iedereen in ons project is ontzettend trots op dit geweldige resultaat, en volkomen terecht dacht ik zo.


Website van Willem en Riet