Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Big Bang Theory

big-bang-theory-01


Erg veel hebben we deze ″vakantie″ behalve het nodige familiebezoek niet uitgevoerd. Dat doen we eigenlijk nooit als we in Nederland zijn omdat normaal gesproken het weer niet echt uitnodigt tot activiteiten buitenshuis. Daar was deze keer beslist geen sprake van maar desondanks is er deze keer weer weinig van gekomen om wat anders te doen dan het gebruikelijke (bakkie doen, boodschappen doen, op de bank hangen). En dat had in mijn geval te maken met de achteraf niet zo gelukkige keus om mijn kleine kaakoperatie deze vakantie te laten doen.

De nasleep van het gewroet in mijn kaak bleek een stuk heftiger dan verwacht en ik ben er een week gammel van geweest. Op dit moment gaat het wel weer redelijk maar mijn kaak voelt nog steeds pijnlijk aan en er komt een lucht uit mijn mond alsof ik er een oud lijk in heb verstopt. Vreselijk voor mij maar ook niet echt prettig voor de mensen om mij heen en ik hoop dan ook dat dat gauw over is.

Om de tijd door te komen heb ik twee seizoenen gekeken van een van mijn favoriete tv series, ″The Big Bang Theory″. Met heel veel plezier overigens...



Website van Willem en Riet