Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Omgevlogen...

Koffers_gepakt


Mijn twee en een halve week en Riet's drie weken in Nederland zitten er al weer zo goed als op want vandaag is onze laatste volle dag. Morgenmiddag vertrekken we weer en reizen we terug naar de Filippijnen waar we zondag vroeg in de avond plaatselijke tijd hopen aan te komen.

De dag werd vandaag gevuld met het doen van wat laatste boodschappen, afscheid nemen van familie en vrienden, en uiteraard het pakken van onze koffers. Zoals gewoonlijk nemen we weer allerlei dingen mee die we in Manila niet kunnen krijgen, zoals Senseo pads en spul tegen muggen met DEET.

Terugkijkend op ons bezoek kunnen we wel stellen dat we aardig druk bezig zijn geweest, met name met de verhuizing van Martin en in ons eigen huis. De tijd vloog om en een aantal dingen die we van plan waren zijn we niet eens aan toe gekomen, zoals nog een keertje slibtongetjes eten aan het strand.

Voor Riet staat er al weer een volgend bezoek aan Nederland op de planning in september, voor mij wordt het op zijn vroegst december. Het weer zal dan vast en zeker niet zo mooi zijn als het de afgelopen twee weken is geweest...



Website van Willem en Riet