Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Succes!

image002

Op het werk kregen we vandaag een verheugend bericht want voor een van onze projecten is een heel belangrijk stuk werk afgerond. De twee nieuwe putten die geboord moesten worden en waarvoor het werk in maart was begonnen zijn opgeleverd, op tijd en voor wat de kosten betreft ruim binnen het budget. Met name dat laatste is een opmerkelijk feit en als je dan ook nog in ogenschouw neemt dat het allemaal is verlopen zonder verlies aan manuren door ongelukken en zonder incidenten dan kun je rustig van een groot succes spreken.

Een paar hoogtepunten zijn dat er een boortechniek is gebruikt die nog niet eerder was toegepast in diep water en dat zowel boorwerk als het plaatsen van de apparatuur meteen allemaal de eerste keer gelijk goed ging. Met name dat laatste maakt de geleverde prestatie helemaal uitzonderlijk. Dit deel van het project loopt dus helemaal op schema en dat betekent dat de twee nieuwe putten tegen het eind van dit jaar operationeel moeten kunnen worden.

Logisch dus dat onze bazen zo trots als apen rondlopen. Wij niet, want er moet nog steeds een heleboel werk gedaan worden. Een succes als dit is leuk maar we zijn er nog lang niet...



Website van Willem en Riet