Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Kerstvakantie

ASB_gebouw_2014-12-17


En vandaag is dan het rijtje compleet, kerstverlichting, kerstcadeautjes, kerstlunch en vanaf vandaag kerstvakantie! De laatste werkdag van het jaar zit er op, en zoals altijd lijkt het wel alsof iedereen zoveel mogelijk werk probeerde af te krijgen op mijn laatste werkdagen van het jaar dus het was nog een soortement van druk ook.

De stroom cadeautjes hield ook vandaag niet op, er waren er ook voor mij weer een paar van collega's en van onze werkgever was er het jaarlijkse "kerstpakket". En dit jaar hebben ze eens aardig uitgepakt want naast de gebruikelijke kalenders was er een mooie sportas die heel best van pas gaat komen en het geheel zat ook nog eens verpakt in een buitenmodel boodschappentas waar we denk ik ook nog wel het nodige plezier van zullen gaan hebben.

Dan waren er uiteraard nog de nodige activiteiten ten aanzien van mijn vertrek morgen. Ik kon vanmorgen al online inchecken via de website van Emirates dus de boardingpassen zijn al geprint. Wat de bagage betreft, mijn rugzak staat al gepakt klaar, alleen de koffer is nog niet helemaal ingepakt maar ook daarvoor ligt alles al klaar.

Het gebouw op de foto heb ik voor bijna drie weken gedag gezegd, nog maar één nachtje slapen en dan morgen vroeg op om op tijd op de luchthaven te zijn. Ik ben er klaar voor!



Website van Willem en Riet