Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Martin en Sandra vertrekken

Martin_en_Sandra_vertrekken copy


Het zit er voor Martin en Sandra al weer op, ze vertrekken vanavond weer terug naar Nederland na veertien dagen bij ons in Manila te zijn geweest.

Er waren geen plannen meer voor vandaag maar dat maakte niet uit want het was gelukkig weer schitterend weer en ze hebben dus nog gauw even aan hun teint gewerkt in de tuin. Het enige wat we nog wel even hebben gedaan is ze meenemen voor de lunch op een bijzondere plek, het restaurant gelegen op de eenendertigste verdieping van het Vivere Hotel. Vanwege het mooie weer was het uitzicht schitterend en het eten was ook nog eens erg goed. Riet en ik hadden dat al verwacht want ik heb vrijwel alle keren dat ik in Manila was voordat we er naar toe verhuisden in het Vivere Hotel gelogeerd en toen Riet en ik aankwamen in Manila verbleven we in eerste instantie ook in dit hotel.

Aan het eind van de middag kwamen Martin en Sandra met tegenzin uit het zonnetje om zich voor de reis te verkleden en de laatste dingen in te pakken. Tegen vijven was het tijd om naar de luchthaven te vertrekken waar we aankwamen na een opvallend vlotte rit, het was echt ongewoon rustig onderweg en ook op de luchthaven zelf. Alle faciliteiten waren vlot afgerond hoorde ik net via een berichtje op mijn telefoon en het wachten is dus op het vertrek om tien voor negen vanavond. Als alles goed gaat zullen ze morgenochtend om zeven uur op Schiphol landen.

We namen dus weer afscheid van onze visite. Het zal de komende dag wel erg stil in huis zijn en we zullen de gezelligheid zeker nog een tijdje missen.



Website van Willem en Riet