Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Leuk, katten...

Verscheurde_Keukenrol

We hebben twee hele leuke katten maar af en toe krijgen ze de kolder in de kop. Kijk, we weten zo langzamerhand wel dat ze helemaal verzot zijn op alles wat maar enigszins wit en verscheurbaar is, van tampons tot dozen tissues, maar er schijnt geen logica in te zitten.

Tampons zijn nergens veilig, daar is Riet inmiddels wel achter. Met name de kleine Monster duikt zo gauw ze die ergens neerzet in Riet's tas en pluist die helemaal uit. En als er tampons in zitten die niet achter een goed gesloten rits zitten dan krijgt ze die te pakken. Dozen met tissues zijn ook nergens veilig, die hebben we allemaal met de open kant naar beneden of naar de muur staan. En wc deuren moeten goed dicht zijn want anders verandert de opgehangen wc rol gegarandeerd in confetti.

Maar gek genoeg hebben we nog vrijwel geen problemen gehad met de rol keukenpapier die toch altijd open en bloot in de keuken staat. Daar keken ze om de een of andere reden niet naar om, en je weet waarschijnlijk al waar het naar toe gaat want ik gebruik heel bewust de verleden tijd. Kijk maar wat ik vanmorgen vroeg op de keukenvloer vond...


Website van Willem en Riet