Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Regenachtig

Katten_0001a

Gistermiddag werd het al een beetje sombertjes en in de loop van de avond begon het te regenen. Geen overbodige luxe trouwens want we hebben een paar hele droge weken met behoorlijk hoge temperaturen achter de rug dus een beetje water kon de tuin wel gebruiken. Het bleef ook vannacht regenen en hoewel het in de loop van de ochtend droog werd bleef het de hele dag een beetje somber.

Hopelijk verandert dat gauw want over twee dagen komt onze eerste visite uit Nederland hier naar toe en ze hoeven echt geen Nederlands weer mee te nemen want dat missen we echt niet (ik zeker niet!). Robin en Chantal komen voor twee weken vakantie naar de Filippijnen en we kijken er naar uit om ze hier te verwelkomen.

Onze katten zijn trouwens niet meer de hele dag binnen. Sinds dit weekend laten we ze af en toe in de tuin en dat gaat prima. Ze vermaken zich samen prima met steentjes en losse blaadjes, en ze hebben ook al ontdekt dat gras erg goed smaakt (Abby) en dat zwembadwater toch wel erg lekker is (Monster).

Op de foto zit Abby die net naar buiten is gekomen even de boel te verkennen. Is het geen schatje?



Website van Willem en Riet