Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Nog steeds geen schaatsen gezien

Het is weer even wennen nu Robin en Chantal weer zijn vertrokken. We kregen vanavond om half acht onze tijd bericht dat ze op Schiphol waren aangekomen dus ze zijn inmiddels al weer thuis na de lange reis.
 
Wij volgen hier nog steeds de Olympische Winterspelen hoofdzakelijk via het Internet nadat het experiment met de verbinding via Nederland was mislukt. We hebben nog steeds geen enkele televisiezender kunnen vinden in ons uitgebreide zenderpakket die ook maar de geringste aandacht schenkt aan de Winterspelen. Nieuwszenders als BBC en CNN melden af en toe wel wat in de journaals maar dat zijn geen schaatslanden dus van onze schaatssuccessen is er nog geen kruimel in beeld geweest.
 
Gek genoeg staan er ook op het Internet nauwelijks beelden. Ik heb via Youtube geprobeerd iets te vinden want daar vindt je meestal toch ook wel iets, maar ook daar staat helemaal niks. Gelukkig hebben we weer een nieuwe optie gevonden, en als dat blijkt te werken dan kunnen we vrijwel alle Nederlandse tv kijken via het Internet. Het is een zelfde soort oplossing als die ik in eerste instantie zelf gevonden had maar hiervoor hoef ik zelf niks op te zetten, we hoeven alleen maar lid te worden. We kunnen gratis een half uur proberen en dat moet lang genoeg zijn om te zien of het inderdaad zo goed werkt als ze zeggen.
 
Kunnen we binnenkort misschien ook weer kijken naar “Boer zoekt Vrouw”. Jippie...


Website van Willem en Riet