Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Van Amsterdam naar Dubai

Schiphol_A380


De eerste helft van onze terugreis zit er al weer op want op dit moment zitten we in de Business Lounge van Emirates op de luchthaven van Dubai. De vlucht verliep voorspoedig al zag het daar aan het begin niet naar uit omdat we alweer vertraging hadden, deze keer veroorzaakt doordat het vliegtuig later dan gepland op Schiphol arriveerde vanuit Dubai.

Veel geslapen hebben we onderweg niet, ik helemaal niet en Riet maar een uurtje. Dat kwam hoofdzakelijk omdat het op dit moment hier even voor twaalven in de avond is, en omdat we voor ons gevoel nog steeds op Nederlandse tijd zitten dus eigenlijk pas negen uur in de avond. Bovendien duurde de vlucht maar zes uur, een uur korter dan op de heenreis twee weken geleden omdat we deze kant op "wind mee" hebben.

Niet slapen betekent voor mij altijd films kijken en ik heb er bijna drie gezien. De film "Rush" over de Formule 1 coureurs James Hunt en Niki Lauda was geweldig, de film "Malavista" met Robert de Niro en Michelle Pfeiffer was ook erg goed, en de derde film "Byzantium" moet ik op de vlucht naar Manila nog afkijken.

We hopen overigens op die vlucht ook nog een stevig oogje dicht te doen...



Website van Willem en Riet