Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Afscheid nemen

Onze laatste dag in Nederland, van deze vakantie tenminste. En een mooie dag ook met een overwegend blauwe lucht en veel zon, zij het wel aan de frisse kant door (alweer) een stevige wind.

Vanuit Manila kwam er vandaag wat het weer betreft geen opwekkend nieuws want daar schijnt het op het moment ook "koud" te zijn. Dat moet wel ruimschoots genuanceerd worden want daar vinden ze vijfentwintig graden verschrikkelijk koud...

Zoals gebruikelijk werd de laatste dag voor ons vertrek gebruikt om afscheid te nemen van onze familie. Voor sommigen was dat een afscheid voor korte tijd want over een kleine zeven weken komen Martin, Sandra, Ans en Joelle naar Manila. Voor Martin en Sandra wordt het hun tweede bezoek, voor Ans en Joelle wordt het de eerste kennismaking met Zuid-Oost Azië in het algemeen en de Filipijnen in het bijzonder.

Wat onszelf betreft, onze koffers staan inmiddels al zo goed als klaar en dat betekent dat we weer klaar zijn voor vertrek. Het inchecken is ook al gebeurd via het Internet dus we hoeven morgen alleen nog maar op tijd klaar te staan voor de taxi die ons om kwart voor twaalf oppikt.

Nog even een herinnering aan mijn boek met de titel "Min Vijfendertig" over ons verblijf op Sakhalin: klik op de optie "Bestanden" rechts bovenaan deze pagina, dan kom je op een pagina waar je de link vindt naar het boek. Je kunt het boek openen door op de link te klikken, maar je kunt het boek ook downloaden via de rechtermuisknop en dan te klikken op de optie "Download Linked File". Veel plezier met het lezen!



Website van Willem en Riet