Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

ALIG borrel

Er was vanmiddag een borreluurtje georganiseerd door de ALIG, de vrouwenvereniging waar Riet lid van is en daar zijn we maar eens naar toe geweest. Het werd georganiseerd in het Vivere Hotel en alleen daarom al was het leuk omdat we daar gelogeerd hebben toen we hier aankwamen en we waren er dus sinds begin november niet meer geweest.

Een andere leuke bijkomstigheid was dat het werd georganiseerd in de nieuwe bar van het hotel, het Café Arts, wat in aanbouw was toen wij er verbleven maar wat we nog niet af hadden gezien. Het bleek erg leuk geworden en we besloten meteen al dat we daar wel meer naar toe konden gaan.

Bij binnenkomst was er alleen een Amerikaans stel was van de organisatie was, maar gaandeweg kwamen er meer mensen binnen. Er was ook een stel waarvan ik de man kende via mijn werk, de baas van ons project bij Fluor, het bedrijf wat het ontwerp maakt voor ons nieuwe platform. We raakten aan de praat en het bleek dat zijn vrouw Anne aan katten opvang doet. Ze hebben om dit moment tien jonge katjes in huis waarvoor ze een nieuw thuis zoeken.

Het gesprek ging dus al gauw over katten, en het lijkt erop dat Riet toch al weer een beetje warm begint te lopen voor het idee ...



Website van Willem en Riet