Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

House

Bad-Hat-Harry

Ondanks dat we pas een flinke uitbreiding hebben gekregen van het aantal HD kanalen op de kabel kijken we nog steeds erg weinig naar uitgezonden programma’s. Het is nog steeds hoofdzakelijk films, af en toe sport (al is dat heel erg veel basketbal en erg weinig voetbal), maar toch hoofdzakelijk nog steeds DVD’s.

We zijn een tijdje geleden begonnen aan de seizoenen van “House” die we al een tijdje in huis hebben maar nog nooit hebben gekeken. We hebben inmiddels de seizoenen vier en vijf afgewerkt en zijn nu bezig met seizoen zes. Ik heb voor mezelf seizoen 6 van “Dexter” liggen, meegebracht door Robin uit Nederland, maar daar vindt Riet niks aan dus die kijk ik hoofdzakelijk op zondag als Riet in de tuin ligt.

Wat “House” betreft hebben Riet en ik een klein meningsverschil. Aan het eind van iedere aflevering verschijnt er een heel kort tekenfilmpje van Bad Hat Productions, de maatschappij die de serie produceert. En ik kan er niks aan doen, ik lig iedere keer dat ik het zie weer in een deuk. Riet ziet daar dus beslist de lol niet van in, ze kijkt me altijd een beetje meewarig aan en deelt me vervolgens mee dat ik volslagen kinds aan het worden ben.

Ik snap dat niet hoor, het is toch grappig, of niet?



Website van Willem en Riet