Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Home sweet home...

Riet_Dubai_Jan_2013

We zijn weer terug in Manila na een redelijk voorspoedige reis. Even voor middernacht landden we op de luchthaven van Dubai waar we tot vier uur moesten wachten op onze vlucht naar Manila. De tijd die we moesten wachten totdat het boarden begon brachten we door in de Business Lounge van Emirates. Daar kwamen we op een gegeven moment mijn collega Derek tegen die dezelfde vlucht naar Manila had als wij.

 
De vlucht zelf hebben we redelijk wat kunnen slapen al werd dat in mijn geval af en toe bemoeilijkt door hevige turbulentie en een kind wat vrijwel aan een stuk door heeft gejankt. Riet had natuurlijk weer nergens last van, die viel al in slaap voordat de matrasjes werden uitgedeeld, sliep vijf uur later door het ontbijt heen en moest wakker worden gemaakt toen de voorbereidingen voor de landing begonnen.
 
Op de luchthaven stond onze chauffeur Lito al te zwaaien toen we naar buiten kwamen en amper een half uur later waren we weer thuis. Waar het zonnig was en ondanks een stevig windje lekker warm...


Website van Willem en Riet