Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Rustige zondag

ATC_Kerstboom

Er is weinig te melden over vandaag, wat mij betreft tenminste. Zoals iedere zondagochtend ben ik op mijn gemakkie naar het ATC gereden om daar een echt bakkie koffie te halen bij de Coffee Bean (double-shot cappuccino) en deze keer heb ik er een ontbijtje bij genomen. Verder heb ik nog lekker even rondgewandeld en heb nog wat foto’s gemaakt van het ATC in Kerstsfeer. Het blijft een merkwaardig gezicht, een Kerstboom tussen de palmbomen.

De rest van de dag heb ik thuis naar de laatste twee afleveringen van seizoen twee van ″Game of Thrones″ te kijken en heb nog wat op de computers zitten rommelen. Er was wel nieuws uit Nederland, Riet heeft gisteravond gebeld om te vertellen dat Martin en Sandra in december toch naar ons toe komen. Het bezoek wordt wel wat korter dan oorspronkelijk gepland want nu Martin een baan heeft kan hij ook niet meer onbeperkt wegblijven, en het worden dus twee weken in plaats van drie.

Ik kreeg net een mailtje dat de tickets inmiddels al geboekt zijn en als Riet nou ook nog zo vriendelijk is om de datums door te geven dan kan ik zelf ook in die periode vrij nemen. En uiteraard gaan we kijken of we nog iets moois kunnen regelen voor een weekendje weg of misschien zelfs wel een midweekje. Mooie plekjes zijn er hier zat, dat weten we inmiddels wel.

En verder had dit een hele mooie zondag kunnen worden als die kopbal in de allerlaatste minuut er in was gegaan, maar helaas.



Website van Willem en Riet