Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Nieuwe foto's

Boracay_2015-02-26_005

Vanmorgen toen ik wakker werd hoorde ik een geluid waarvan ik in eerste instantie dacht dat het de airco was. Ik wist alleen zeker dat ik de airco al had uitgezet in een half wakend moment, en dat klopte ook want het was niet de airco maar regen op het dak. Dat was een geluid wat we al weken niet meer hadden gehoord.

De bui en de daaropvolgende bewolking gedurende de rest van de dag zijn een gevolg van het lagedrukgebied wat onze kant op kwam en ons blijkbaar nu heeft bereikt. Het werd trouwens hoog tijd dat er weer eens een bui ban enige betekenis viel want alles ik kurkdroog, het grasveld naast ons huis wat gedurende de regentijd groen is is al sinds een week of wat helemaal bruin. Of het erg veel verschil gaat maken betwijfel ik want het is bui die ene bui gebleven.

De afgelopen week ben ik na een paar aanmaningen toch maar eens begonnen met het bewerken van de foto's die gemaakt zijn tijdens het bezoek van Ans, Joëlle, Martin en Sandra. Met name van Boracay waren het er nogal wat en die moesten allemaal nog even door de molen, met name de panorama foto's die gemaakt zijn van meerdere aan elkaar geplakte foto's.

Het resultaat is nu op het internet te bekijken via de volgende link:

http://wvdk.nl/cpg/displayimage.php?album=179&pid=16892#top_display_media


De diashow moet nog wel even gestart worden met de startknop in de rechter benedenhoek.



Website van Willem en Riet