Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Oefenen, oefenen...

Gitaren_small


Karel's vriendin Gemma heeft bij ons overnacht want na het afscheid van Karel gisteravond was het uiteraard te laat voor haar om nog helemaal via Batangas terug te reizen naar haar woonplaats Sabang op Mindoro. De logeerkamer stond toch nog gereed omdat we Karel en Gemma al eerder deze week hadden verwacht dus dat was geen enkel probleem.

Het was in eerste instantie de bedoeling dat ze na het ontbijt met de bus van Alabang naar Batangas zou reizen om daar de ferry te nemen naar Mindoro, maar omdat wij toch geen dringende zaken hadden vanochtend besloten we dat we haar net zo goed door Lito met onze auto naar Batangas konden laten brengen. Gemma was ons uiteraard dankbaar voor deze geste maar het was voor ons in feite geen enkele moeite. Het enige was dat ik mijn zaterdagochtend bakkie heb gemist, maar eerlijk gezegd als ik dat zo graag had gewild dan had ik dat stukje naar het ATC makkelijk kunnen lopen, dus houdt het maar op gemakzucht.

De tijd die ik normaal gesproken anders besteed op zaterdagochtend heb ik geprobeerd nuttig te besteden. Het is net bekend geworden dat het volgende optreden met onze project band op 9 mei zal zijn op het volgende personeelsfeest. We zijn dus al weer druk aan het oefenen en dat valt niet mee want de malloten hebben besloten dat we allemaal andere nummers gaan spelen dan de vorige keer. Nog stom als je het mij vraagt, maar goed, ik ga mijn best doen.

Ik heb dus een groot deel van de dag besteed aan het opzetten van nieuwe snaren en het instuderen van nummers waar ik tot voor kort nog nooit van had gehoord. Ja, wie van mijn leeftijd luistert er nou naar Jesse J of Lorde, en wat is in vredesnaam Glee?



Website van Willem en Riet