Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Nog een stranddag

Boracay-20141116-001

De ochtend van vandaag verliep eigenlijk precies hetzelfde als gisteren met als verschil dat de zon vanmorgen al meteen volop scheen. Het was dan ook knap heet aan het strand en rond een uur of een vertrokken we zo'n beetje als laatste om even te gaan afkoelen in de airco van onze kamer (eigenlijk moet ik zeggen onze suite...)

Aan het eind van de middag hadden we een afspraak in de Spa van het resort, ik voor een massage en Riet voor een gezichtsbehandeling. Als je door Station 2 loopt wordt je zo'n beetje om de tien meter aangesproken voor massages maar gezien onze goeie ervaring met de Spa in het resort besloten we op zeker te gaan ook al kost dat wel een stuk meer.

Ons diner was weer op het strand bij een restaurant vlak voor Station 2 waar we met Martin en Sandra twee jaar geleden ook al hadden gegeten. Het menu was een stuk kleiner geworden maar het eten (Filipijns en Mexicaans) was nog steeds goed, al heb ik het vermoeden dat het rundvlees van mijn Beef Kaldereta van dezelfde leverancier was als mijn T-bone van gisteravond.

En ook vandaag eindigden we weer voor een afzakkertje in het "Hobbit House" waar, dat moet gezegd, de muziek een stuk minder was dan de avond ervoor. De zangeres, een al wat oudere Filipina zo te zien, bakte er weinig van maar Riet vond dat ik mijn mond erover moest houden want misschien moest ze wel vier kindertjes onderhouden.

Ze zal er niet eens ver naast hebben gezeten denk ik...


Website van Willem en Riet