Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Gezellige tweede dag

Vanmiddag kregen we bezoek van twee vakantievrienden die we ontmoet hadden tijdens onze vakantie in China eerder dit jaar. We hadden Leo en Marco tijdens die reis verteld over ons huidige thuisland en ze met onze verhalen min of meer overgehaald om eens naar de Filipijnen op vakantie te gaan. Een paar weken geleden mailden ze ons dat ze in januari naar de Filipijnen wilden komen en graag van ons aanbod gebruik wilden maken om bij ons te komen logeren.

Dat lijkt ons hartstikke leuk en we hadden dan ook voor vandaag afgesproken bij Leo in Zoetermeer om bij te praten en om ze zoveel mogelijk informatie te verschaffen voor hun reisplannen. Door omstandigheden werd op het laatste moment besloten om de bijeenkomst bij ons thuis te houden en daarom kwamen ze naar Rijnsburg in plaats van dat wij naar Zoetermeer gingen.

Het werd een gezellige middag met als belangrijkste gespreksonderwerp natuurlijk de Filipijnen. Riet en ik vertelden zoveel mogelijk over wat er allemaal in en rond Manila te doen is, en wat de mogelijkheden zijn om andere eilanden te bezoeken. Met die informatie gaan Leo en Marco aan de slag om hun vakantie te plannen en wij hebben uiteraard aangeboden om een handje te helpen waar nodig.

Enige haast van hun kant is wel geboden want het is de bedoeling dat ze vandaag over drie weken al bij ons op de stoep staan...



Website van Willem en Riet