Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Weekendjeweg.ph

Bukit_Bintang_0005a

De problemen die ik had met het vervallen van mijn KLM airmiles zijn nog niet helemaal opgelost, ik moet nog steeds een KLM vlucht te boeken voor het eind van deze maand om de geldigheid van mijn airmiles te verlengen.

 
Weliswaar bleek mijn eerste idee om naar Kuala Lumpur te vliegen met Malaysia Airlines geen oplossing maar het idee op zich van een weekendje Kuala Lumpur bleef wel hangen. Riet zit nu lekker twee en een halve week in Nederland maar waarom zou zij alleen alle lol hebben, nietwaar? Ik heb dus vorige week besloten om er dam maar lekker in mijn eentje op uit te gaan voor een paar dagen.
 
De ticket naar Kuala Lumpur was gauw geboekt, en de keus voor een hotel was door alle perikelen rond de besteding van mijn KLM miles erg simpel. Ik kon namelijk met een deel van mijn gespaarde miles een verblijf bekostigen in het Hilton in Kuala Lumpur en zo wordt mijn weekendje nog goedkoop ook. En mocht de rest mijn miles onverhoopt toch komen te vervallen dan zijn deze alvast goed besteed.
 
Morgen vertrek ik dus vlak na het middaguur voor een verblijf van vier dagen naar mijn favoriete stad. Op de planning staan op zondag een bezoek aan mijn maat Robbie en zijn vrouw Inna, en verder ga ik lekker rondklossen in de stad. Als ik er nu al aan denk, Bukit Bintang, KLCC, Nasi Lemak, Beef Rendang...


Website van Willem en Riet